Σε απόγνωση κάτοικοι της Μυκόνου: «Δεν έχουμε νερό ούτε για να μαγειρέψουμε ενώ τριγύρω διατηρούν πισίνες» (video)

Στέρεψε από νερό το νησί της Μυκόνου

Must Read

Απελπισία για τους κατοίκους της Μυκόνου που βούλιαξε και αυτό το καλοκαίρι από  χιλιάδες τουρίστες, γεγονός που έχει προκαλέσει την υπερκατανάλωση νερού.

Η κατανάλωση νερού αυξήθηκε φέτος κατά 30% σε σχέση με το 2019, ενώ την ίδια ώρα λόγω της ανομβρίας που επικρατεί στο νησί έχει πέσει δραματικά η στάθμη των φραγμάτων, με αποτέλεσμα η άντληση νερού από αυτά να είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Οι αφαλατώσεις δεν μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση, και μεγάλο ποσοστό κατοίκων δεν βρίσκει ούτε την απαραίτητη ποσότητα για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Τα παράπονά του εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV ένας κάτοικος του νησιού ο οποίος αναφέρει ότι τη στιγμή που πολλοί παρακαλούν να βρουν λίγο νερό για να…  μαγειρέψουν, ακριβώς δίπλα τους, άλλοι διατηρούν πισίνες μια ανάσα από την παραλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This