Ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης: Έστειλε την πρώτη δόση για βοήθεια στους πυροπαθείς – Συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα

Τα χρήματα παραδόθηκαν απευθείας στο Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας.

Must Read

Την πρώτη δόση για βοήθεια στους πυρόπληκτους έστειλε η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης, το ποσό της οποίας ανέρχεται στα 3.000 ευρώ.

Το εν λόγω ποσό στάλθηκε στο στο λογαριασμό αλληλεγγύης που έχει ανοίξει για τους πυροπαθείς το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής. Τα χρήματα παραδόθηκαν απευθείας στο Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας, στον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και το Στέκι Αγώνα και Αλληλεγγύης στη βόρεια Εύβοια.

Παρόλα αυτά η Ελληνική κοινότητα Στοκχόλμης συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα για τις μεγάλες ανάγκες των ανθρώπων που είδαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη και αποκαΐδια και ευχαριστεί πολύ τους συμπατριώτες μας που έδωσαν από το υστέρημα τους.

Όσοι δεν έχετε στείλει υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να στείλετε όποιο ποσό μπορείτε στον λογαριασμό της Κοινότητας, Grekiska föreningen i Stockholm, Plusgiro 59 38 26-1 με την ένδειξη ”Αλληλεγγύη πυροπληκτοι” ή με λατινικούς χαρακτήρες ”Brandoffer Solidaritet”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This