Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Κέρκυρα (video)

Έσπασαν βίαια την εξώπορτα της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία και πέταξαν εντός αυτής εύφλεκτες ύλες

Must Read

Επίθεση δέχθηκαν τα ξημερώματα τα γραφεία της νέας Δημοκρατίας στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Σύμφωνα με το corfupress.com, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ, Κέρκυρας, «Για πολλοστή φορά σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 04:00πμ, τα γραφεία της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, έγιναν στόχος επικίνδυνης επίθεσης, από αγνώστους, οι οποίοι έσπασαν βίαια την εξώπορτα της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται και πέταξαν εντός αυτής εύφλεκτες ύλες (πιθανόν μίγμα βενζίνης και άλλων υλικών), οι οποίες ευτυχώς δεν ανεφλέγησαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ζημιά να είναι ανεπανόρθωτη».

«Επιτέλους αυτό το φαινόμενο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν αρμόζει σε μια πολιτισμένη Δημοκρατία, όπως θέλουμε να λέμε ότι είναι η δίκη μας. Σκέφτηκαν οι δράστες ότι θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες στο κέντρο της πόλης από την απονενοημένη και απερίσκεπτη αυτή ενέργεια τους; Καταδικάζουμε την πράξη αυτή και ζητούμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να τις καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Ιωάννης Κοντός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This