Χαμός στον αέρα! Πλακώθηκαν για τα εμβόλια Βασιλακόπουλος και Βασιλείου: «Είσαι γελοίος!» (video)

Ο Ευαγγελάτος στο πλευρό του τηλεοπτικού πνευμονολόγου

Must Read

Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου με τον διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού Σωτήρη Βασιλείου και τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο να διαφωνούν και να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με έρευνες, περισσότερα αντισώματα προσφέρει στον οργανισμό η φυσική νόσηση από κορωνοϊό, παρά το εμβόλιο, με τον πνευμονολόγο κ.  Βασιλακόπουλο να απαντάει ότι έχει μελέτες που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ο Βασιλακόπουλος επιτέθηκε στον Βασιλείου κατηγορώντας τον ότι παραπληροφορεί τον κόσμο, όμως δεν δέχτηκε να απαντήσει στο σχόλιο του διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού για τα νοσοκομεία στο Ισραήλ, όπου νοσηλεύονται όπως τόνισε πολλοί εμβολιασμένοι πολίτες. Οι δυο επιστήμονες αλληλοκατηγορήθηκαν ότι δεν γνωρίζουν την βιβλιογραφία και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν γεμάτες ένταση.

«Αντί να ντρέπεστε μιλάτε» είπε ο Βασιλακόπουλος στον κ. Βασιλείου με τον δεύτερο να απαντάει «είσαι γελοίος!»«Δεν μπορώ να μιλάω με έναν άσχετο. Ο κ. Βασιλείου είναι  αγράμματος και άσχετος» πρόσθεσε ο με παγερό ύφος σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου ο πνευμονολόγος.

Όσο για τον Νίκο Ευαγγελάτο; Ο ίδιος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, με εμφανή τη στήριξή του ωστόσο στον γνωστό τηλεοπτικό πνευμονολόγο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This