Λονδίνο: Αντιεμβολιαστές έκαναν «ντου» σε κανάλια και στην Google, διαμαρτυρόμενοι για… παραπληροφόρηση! (video)

Οι ταραξίες επιτέθηκαν φραστικά σε δημοσιογράφους που καλύπτουν την υγειονομική κρίση

Must Read

Στα κεντρικά γραφεία των ITV News και Channel 4, καθώς και στα γραφεία της Google εισέβαλε νωρίτερα σήμερα ομάδα ατόμων, κατά τη διάρκεια πολυπληθών διαδηλώσεων κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό στο Λονδίνο.   

Συγκεκριμένα, οι αντιεμβολιαστές κατάφεραν να εισβάλλουν στο λόμπι του κτιρίου του δικτύου ITN, όπου κατοικοεδρεύουν τα δύο κανάλια, δημιουργώντας σκηνές χάους στους χώρους των δύο τηλεοπτικών σταθμών, τους οποίους και αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν. Κατόπιν επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων, ωστόσο, οι καταληψίες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Το δίκτυο ITN ανέφερε σε σχετική δήλωση που εξέδωσε λίγο μετά το επεισόδιο, πως οι φραστικές επιθέσεις σε βάρος δημοσιογράφων που καλύπτουν την υγειονομική κρίση αποτελεί μια «ανησυχητική εξέλιξη».

Μερίδα των διαδηλωτών, προσπάθησε λίγο αργότερα να «μπουκάρει» και στα γραφεία της Google που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτά των δύο σταθμών, φωνάζοντας το σύνθημα πως «δεν σας δίνουν τις σωστές πληροφορίες». Ωστόσο, οι διαδηλωτές αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν άπραγοι.

  • Δείτε πλάνα από το «ντου» στο κτίριο του δικτύου ITN:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This