Και επίσημα στο… περιθώριο οι ανεμβολίαστοι: Ανακοινώνονται στις 12.00 τα νέα μέτρα

10 ευρώ θα πληρώνει όποιος δεν κάνει το εμβόλιο και θέλει να μπει σε κλειστό χώρο!

Must Read

Στις 12.00 το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ τις επόμενες ημέρες, καθώς ο σχεδιασμός του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδείχθηκε και πάλι λανθασμένος.

Αφού δεν πείθει η κυβέρνηση, επιβάλλει!

Μετά τα λάθη και τις αστοχίες κατά την τουριστική περίοδο, και με «φόντο» τις αυξημένες εισαγωγές στα νοσοκομεία όλης της χώρας, το κυβερνητικό επιτελείο αποφάσισε να προωθήσει νέους σχεδιασμούς οι οποίοι βάζουν και επίσημα στο στόχαστρο τους ανεμβολίαστους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καταφέρει να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν και να σπεύσουν στα εμβολιαστικά κέντρα, και αποφάσισε να τιμωρήσει και να κλείσει στα σπίτια τους όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι, στερώντας τους ουσιαστικά το αναφαίρετο δικαίωμα στην ελευθερία τόσο στη διασκέδαση όσο και την ψυχαγωγία!

Δέκα ευρώ το τεστ για τους ανεμβολίαστους

«Βαθιά» θα βάλουν το χέρι στην τσέπη όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο και θελήσουν να μπουν σε κλειστούς χώρους! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί το νέο πλαίσιο, δήλωσε ότι όσοι πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε «τεστ 48 ωρών rapid ή μοριακό για να συμμετέχουν σε ορισμένες δραστηριότητες».

Μάλιστα, τόνισε «ότι το κόστος θα είναι της τάξης των 10 ευρώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This