Συγκινεί 92χρονη γιαγιούλα που ζει στο καμένο σπίτι της στην Βαρυμπόμπη: «Δεν φεύγω» (video)

Κοιμάται σε ράντζο στην αυλή της

Must Read

Μέσα στο σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, ζει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κοιμάται σε ράντζο στην αυλή της.

Η κυρία Άννα που ζει παρέα με το σκυλάκι της αλλά και την βοήθεια που της προσφέρει ένας πυροσβέστης της περιοχής, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» αναφέρει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε. 

«Δεν φεύγω. Το αγαπάω αυτό το μέρος, έζησα εδώ. Δεν μπορώ να ζήσω πουθενά αλλού. Ήρθα 30 χρονών εδώ και είμαι 92», είπε και πρόσθεσε: «πολλοί έχουν προσφερθεί να μας φιλοξενήσουν. Δεν φεύγω. Να με φιλοξενήσουν, να φάω, να κοιμηθώ έχω ανθρώπους, αλλά αρνούμαι να πάω. Δεν θέλω. Έρχονται να με πάρουν και δεν μπορώ… Έχει ο Θεός το χειμώνα. Κάτι θα γίνει», συμπλήρωσε η κ. Άννα.

Όπως αναφέρει η ηλικιωμένη η οποία δεν έχει ούτε ηλεκτρικές συσκευές για να μαγειρέψει, φαγητό της πηγαίνει ο Ερυθρός Σταυρός. 

 «Είμαστε μαζί με την κ. Άννα από το πρώτο λεπτό πριν καούν όλα. Ήμασταν εδώ γιατί είμαι γείτονας. Δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε το σπίτι της κ. Άννας γιατί δεν είχαμε νερό. Ό,τι κάναμε με κουβάδες το κάναμε. Από εκεί και πέρα μπορούμε να την βοηθήσουμε να το ξαναστήσει. Ο καθένας ό,τι μπορεί βέβαια. Μαζεύουμε συσκευές, φαγητά, νερά και κοιτάμε να φτιάξουμε το σπίτι με χορηγίες και ό,τι μπορεί να δώσει ο καθένας. Όποιος μπορεί…Έχουμε κι άλλους γείτονες που την στηρίζουν. Φοβάται να φύγει από εδώ γιατί θέλει να φυλάει τα πράγματά της αφού υπάρχουν επιτήδειοι που τα παίρνουν μετά από φωτιά» δήλωσε ο πυροσβέστης που την βοήθησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This