Σοκ στα Ζαγοροχώρια: Απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του!

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό που οδήγησε σε τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στη Βίτσα Ζαγορίου, με έναν 63χρονο συνταξιούχο αστυνομικό να απανθρακώνεται μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr και την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής στο σημείο της τραγωδίας, ο 63χρονος (είχε ξεκινήσει από τα Άνω Πεδινά με προορισμό τα Ιωάννινα) είχε μπει με το όχημά του σε έναν χωματόδρομο, ο οποίος οδηγεί σε μια βρύση, στην οποία συνήθιζε να κάνει στάση για δροσερό νερό.

Όμως, λόγω του ανώμαλου εδάφους το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και η σύζυγος του συνταξιούχου αστυνομικού (της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων) που επέβαινε στο όχημα, βγήκε για να προσπαθήσει να βοηθήσει στην επαναφορά του στο δρόμο.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά! Η γυναίκα πανικόβλητη έτρεξε στον κεντρικό δρόμο για να ζητήσει βοήθεια για τον σύζυγό της, αλλά ήταν αργά… Ο 63χρονος πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το φλεγόμενο όχημα.

*φωτό από: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This