Ένταση στα δικαστήρια με τον Ρουμάνο – Λιποθύμησε η μητέρα του δολοφονημένου επιχειρηματία (video)

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του 39χρονου που δολοφονήθηκε μπροστά στην 7χρονη κόρη του

Must Read

Στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δράστης της δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία Νίκου Μπετσακάκη στη Μεσαρά.

Ο 27χρονος δολοφόνος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον επιχειρηματία μπροστά στα έντρομα μάτια της κορούλας του, έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς και φίλοι του επιχειρηματία οι οποίοι ξέσπασαν μόλις είδαν τον δολοφόνο του 39χρονου πατέρα. Κάποιοι μάλιστα πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος του δράστη.

Μην μπορώντας να αντέξει την ένταση και την συναισθηματική φόρτιση, η μητέρα του θύματος έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Άνδρες των ΟΠΚΕ, σύμφωνα με το flashnews.gr, οδήγησαν στην αίθουσα τον 27χρονο δράστη της στυγερής δολοφονίας, ενώ υπό των φόβο επεισοδίων, στο σημείο η περιοχή φυλάσσεται από μεγάλο αστυνομικό κλοιό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο  27χρονος αλλοδαπός ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο, γνωστό ως «Λαέρτη», σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, όπου βρίσκεται και το ποιμνιοστάσιό του, στο χωριό Πετροκεφάλι.

Ο άτυχος πατέρας δύο κοριτσιών βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε τα πυρά του Ρουμάνου, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν η 7χρονη κόρη της οικογένειας!

Μετά το έγκλημα ο δράστης έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και συγκεκριμένα στο παράπηγμα όπου ζούσε, δίπλα από το ποιμνιοστάσιο όπου φύλαγε τα πρόβατα του θύματος, θέλοντας να παραστήσει στην Αστυνομία τον μάρτυρα του στυγερού εγκλήματος. Οπως είπε στους αστυνομικούς, άκουσε τους πυροβολισμούς και όταν βγήκε να δει τι είχε συμβεί, οι δράστες πυροβόλησαν και προς το μέρος του.

Στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, παρουσίασε και τον εαυτό του ως θύμα, ωστόσο η ιστορία του δεν έπεισε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση από την πρώτη στιγμή. Τελικά ο δράστης ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το θύμα ισχυριζόμενος ότι του χρωστούσε χρήματα και ότι του φερόταν απότομα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This