Δραπέτης ψυχιατρείου υποδέχτηκε τους αστυνομικούς στο σπίτι της στο Μαρούσι αλά Ούμα Θέρμαν!

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από την ταινία Kill Bill» του Κουεντίν Ταραντίνο, με πρωταγωνίστρια την Ούμα Θέρμαν, εκτυλίχθηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο Μαρούσι, όταν άνδρες της ΕΛΑΣ κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι, όπου είχε βρει καταφύγιο μια 47χρονη δραπέτης του Δρομοκαϊτειου.

Η 47χρονη, η οποία έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, είχε καταφέρει το βράδυ της προηγούμενης ημέρας να το σκάσει από το Ψυχιατρικό Ίδρυμα, όπου και νοσηλευόταν και είχε φτάσει στο σπίτι της αδελφής της στο Μαρούσι, η οποία έντρομη ενημέρωσε την αστυνομία.

peripoliko

Άμεσα στο σημείο έφτασε πλήρωμα της ΕΛΑΣ, το οποίο και κατάφερε να εντοπίσει την 47χρονη Ελληνίδα κλειδωμένη στην τουαλέτα. Ωστόσο, η ίδια δεν ήταν διατεθειμένη να τους ακολουθήσει. Οπλισμένη με ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς αλά Ούμα Θέρμαν, ενώ την ίδια στιγμή με ένα ακόμη μαχαίρι που κρατούσε στο άλλο της χέρι απειλούσε να κόψει το λαιμό της. 

Οι συγγενείς της ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς είχε εισαχθεί τη προηγούμενη κιόλας μέρα στο Δρομοκαϊτειο, διότι εντοπίστηκε εντός εργοστασίου στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.  Η ίδια είχε εκτίσει ποινή τεσσάρων ετών σε φυλακή του Μεξικού για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης καθώς και ποινή δέκα ετών στο Περού, για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, μέσα στις φυλακές έμαθε να χειρίζεται άριστα αιχμηρά αντικείμενα…

Οι δυο αρχιφύλακες κάλεσαν ενισχύσεις, όμως τελικά κατάφεραν να την πείσουν να πετάξει τα μαχαίρια και να παραδοθεί, όπως και έγινε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This