Αγνοείται νεαρός ψαράς στην Αμφιλοχία – Ζημιές από την καταιγίδα σε Βόρεια Εύβοια, Ήπειρο (video)

Μπουρίνια και ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Must Read

Έναν αγνοούμενο και πολλές ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τη Βόρεια Εύβοια, την Ήπειρο και περιοχές της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας. Σφοδρές καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν πολλά προβλήματα και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Το ξαφνικό μπουρίνι στην Αμφιλοχία σάρωσε την περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας αγνοούμενος νεαρός ψαράς, ο οποίος σύμφωνα με το karvasaras.gr ψάρευε μαζί με ένα άτομο ακόμα στην περιοχή Καλαμάκι κοντά στις ιχθυοκαλλιέργειες στο Μενίδι, όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε και έπεσαν στη θάλασσα, πιθανότατα από το μπουρίνι.

Άνδρες του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας μαζί με ντόπιους ψαράδες αναζητούσαν τον νεαρό άνδρα μέχρι αργά το βράδυ και θα συνεχίσουν τις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας.

Ζημιές στη Βόρεια Εύβοια

Η σφοδρή αλλά σύντομη καταιγίδα που «χτύπησε» περιοχές της πολύπαθης Βόρειας Εύβοιας προκάλεσε αρκετές ζημιές, με την παραλία στο Πευκί να θυμίζει… πεδίο μάχης.

Το τι θα γίνει όταν αρχίσουν οι καταιγίδες να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, με την περιοχή να είναι καμένη…

Τους… πήρε ο αέρας στη Λαμία!

Στη Φθιώτιδα η βροχή μπορεί να μη δημιούργησε προβλήματα, αλλά ο αέρας είχε… άλλη άποψη. Στην πόλη της Λαμίας… τα πήρε και τα σήκωσε σχεδόν όλα! Το βίντεο είναι από την πλατεία Πάρκου.

Προβλήματα και ζημιές στην Ήπειρο

Προβλήματα στις καλλιέργειες, πτώση δέντρων και διακοπές ηλεκτροδότησης προκάλεσε το μπουρίνι συνοδεία ισχυρών ανέμων στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Στο παραλιακό κομμάτι της Πρέβεζας, από την Καστροσυκιά, μέχρι το Κανάλι, το Μονολίθι και τον Μύτικα, αλλά και άλλες τοπικές κοινότητες, ένας ανεμοστρόβιλος προκάλεσε πολλές ζημιές.

Σύμφωνα με το epirusgate.gr, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αναφέρθηκε ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν χάος, κυρίως στην παραλιακή ζώνη, ενώ για «εικόνα καταστροφής» μιλά ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr και στην Πέρδικα Θεσπρωτίας είχαμε ζημιές, ενώ στα Γιάννινα τα περισσότερα προβλήματα προέκυψαν από πτώσεις δέντρων, ενώ πρόβλημα προκλήθηκε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με τρεις σοβαρές βλάβες.

Στην Άρτα το μπουρίνι προκάλεσε σε αρκετές περιοχές προβλήματα με πτώσεις δέντρων και ολιγόλεπτα κλεισίματα δρόμων.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This