Χειροπέδες σε 27χρονο Αφγανό για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως

Δεύτερης απόπειρα εμπρησμού στην καρδιά της Αθήνας

Must Read

Μια ακόμη σύλληψη υπόπτου για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως, αυτή τη φορά ενός 27χρονου άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα. 

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σήμερα το απόγευμα στη σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος ανακρίνεται στην Κρατική Ασφάλεια, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίον του Άρεως. Πρόκειται για Αφγανό, ο οποίος, κατά δήλωσή του, είναι 27 ετών.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα «ανησυχητικό και θλιβερό» το γεγονός της δεύτερης απόπειρας εμπρησμού στην καρδιά της Αθήνας, υπογραμμίζοντας πως «οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Σε αυτό το πλαίσιο έχω δώσει εντολή σε όλα τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας να είναι σε διαρκή επιφυλακή, προκειμένου να προλαμβάνονται έγκαιρα ανάλογα φαινόμενα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This