«Η χώρα δεν είναι ιδιοκτησία τους!» – Πύρινη ανακοίνωση του νευροχειρουργού Πάνου Παπανικολάου

Δεν πρόκειται να καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες το πιστοποιητικό εμβολιασμού του

Must Read

Πληρωμένη απάντηση στους εκβιασμούς και τις ύβρεις των κυβερνώντων φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι γιατροί του ΕΣΥ.

Με την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Αυγούστου να πλησιάζει και τον κίνδυνο τουλάχιστον 20.000 υγειονομικοί να βρεθούν εκτός συστήματος υγείας, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών, τα μέλη της οποίας έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό άνω του 90%, φαίνεται αποφασισμένη να ταχθεί στο πλευρό των εργαζομένων και να συγκρουστεί με τους κυβερνητικούς εκβιασμούς.

Με δημόσια ανακοίνωσή του, χθες, ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου έκανε γνωστό πως, παρότι είναι εμβολιασμένος, δεν πρόκειται να καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες το πιστοποιητικό εμβολιασμού του. Στην ανακοίνωσή του, μάλιστα, καταγγέλλει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, καταλογίζοντας ευθύνες στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Δηλώνω πως δεν θα καταθέσω στις αρμόδιες υπηρεσίες το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου. Δεν θα βάλω πλάτη στην άθλια κυβερνητική μεθόδευση συκοφαντικής στοχοποίησης των κατά 85-95% εμβολιασμένων υγειονομικών, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. Δεν θα βάλω πλάτη σε αναστολές εργασίας που, μοιραία, θα σημάνουν την αναστολή του ίδιου του ΕΣΥ, λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού. Δεν θα βάλω πλάτη στη χυδαία μεθόδευση μετάθεσης ευθυνών στον λαό μας για άλλη μία φορά. Δεν θα βάλω πλάτη στη χυδαία μεθόδευση συγκάλυψης των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απέτυχε να εξασφαλίσει την καθολικότητα στον εμβολιασμό και τώρα επισείει τον βούρδουλα της υποχρεωτικότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τιμή μου»

«Ας μου κάνουν και εμένα αναστολή εργασίας. Τιμή μου. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τους ασθενείς μου» συμπλήρωσε στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπανικολάου, για να καταλήξει πως «σε αυτήν τη χώρα, λοιπόν, κάποιοι επιτέλους πρέπει να πάρουν έμπρακτα το μήνυμα πως η χώρα δεν είναι ιδιοκτησία τους και πως οι ίδιοι δεν είναι “Λουδοβίκοι” και “Αντουανέτες”. Αρκετά!»

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς δείχνει πως μία μεγάλη μερίδα των εμβολιασμένων υγειονομικών που έχουν δώσει μάχη για τον εμβολιασμό του πληθυσμού τάσσεται κατά των κυβερνητικών χειρισμών, οι οποίοι κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα το ΕΣΥ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This