Οι Πολωνοί πυροσβέστες τιμήθηκαν για τη σημαντική συμβολή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Βίλια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος τους απένειμαν τιμητικές πλακέτες

Must Read

Τιμητικές πλακέτες στον διοικητή του PSP και στον διοικητή και υποδιοικητή της GFFV της Πολωνίας απένειμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ως αναγνώριση της σημαντικής συμβολής της πολωνικής πυροσβεστική αποστολής στην αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε επί ημέρες την ευρύτερη περιοχή των Βιλίων.  

Ο υπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Αυγούστου τη βάση των Πολωνών πυροσβεστών στα Βίλια, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανο Κολοκούρη, και, σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε επί τόπου, ευχαρίστησε σύσσωμη την πολωνική αποστολή που ολοκλήρωσε το έργο της στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη των πολωνικών δυνάμεων πυρόσβεσης, μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους, εθελοντές και κατοίκους του χωριού κατάφεραν -εκτός των άλλων- να αποτρέψουν η φωτιά να περάσει εντός του οικιστικού ιστού των Βιλίων. Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Jan Kurdziałek, αμυντικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα.

*πηγή φωτό: attica24.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This