Το μνημείο προς τιμή του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας

Αθάνατος!

Must Read

Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Σμηναγό (Ι) Γεώργιο Μπαλταδώρο έγιναν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, όπου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του.

Ο πιλότος μας έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, όταν το μονοθέσιο αεροσκάφος Μ2000-5 της 114 Πτέρυγας Μάχης / 331 Μοίρας προσέκρουσε στη θάλασσα, σε απόσταση εννέα ν.μ. βορειοανατολικά της Σκύρου, στις 12 Απριλίου 2018.

Στην επιμνημόσυνη δέηση και στην τελετή παραβρέθηκαν: ο Βουλευτής Καρδίτσας Γεώργιος Κωτσός, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, Παναγιώτης Νάνος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της οικογένειας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This