Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνεύσετε τα χρήματά σας. Καινούργιες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε δεν ωφελούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούργιες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μη σας πιάνει βιασύνη όταν καταπιάνεστε με κάτι σημαντικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, αν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως εισέρχεστε σε μια νέα εποχή στη ζωή σας, που θα είναι πολύ καλύτερη.

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ό,τι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Οσον αφορά τα αισθηματικά σας, το τέλος μιας παρεξήγησης θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ό,τι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούργια προσφορά που θα σας γίνει θα σας κάνει να δείτε καθαρά τις δυνατότητες που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν θέλετε να σας εκτιμήσουν οι άλλοι, μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει από το να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Πριν αρχίσετε να εκφράζετε τα παράπονά σας σε έναν καλό φίλο σας, μάθετε όλη την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας. Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας και θα διαπιστώσετε ότι θα χειρίζεστε τις καταστάσεις πιο εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Πρέπει να ενημερώνετε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ