Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έξι νεκροί σε τροχαίο με βαν

Must Read

Έξι νεκροί και επτά βαριά τραυματίες είναι ο απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου με θύματα παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες που σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ, ένας από τους τραυματίες εισήχθη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Έχασε τον έλεγχο

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,14-19 άτομα με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε ρέμα. Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This