Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπαλάσκας: Κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου – Ποτέ δεν θα έλεγα ανθρώπους σκουπίδια

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρου Μπαλάσκα, για τις οποίες διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση από το αρχηγείο της αστυνομίας και διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα μετά από εντολή του αρχηγού, Μιχάλη Καραμαλάκη.

«Ποτέ δε θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια» λέει στο newsbreak.gr ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

«Αν κάτσει κάποιος και παρακολουθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος όλη τη δήλωσή μου θα καταλάβει. Αυτό που λέω είναι ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν εξαίρετα τη δουλειά τους, μιλάω για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, τους πρόσφυγες. Αρκετές φορές αν ανατρέξει κάποιος στο Internet θα δει πολλές δηλώσεις μου αντιρατσιστικού χαρακτήρα για αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε και πρόσθεσε:
«Δυστυχώς ορισμένοι προσπάθησαν -για πολιτικούς λόγους– να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού. Εγώ δεν είμαι ούτε βουλευτής ούτε πολιτικό πρόσωπο. Κακώς το έκαναν αυτό διότι εννοώ ότι υπάρχουν συμπεριφορές σκουπίδια και φαίνεται αυτό από τη δήλωσή μου αν κάποιος τη δει ολόκληρη».

Σχετικά με την ΕΔΕ ποτ διατάχθηκε ο κ. Μπαλασκας λέει στο Newsbreak.gr ότι «ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ καλά έκανε και διέταξε ΕΔΕ μετά από όλη αυτήν την επίθεση που έγινε από μερικά ΜΜΕ, εφημερίδες και σάιτ. Καλό είναι κάποια πράγματα να διευκρινίζονται.».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ