Ξεκίνησαν οι πληρωμές του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης

Must Read

Σε λίγες ώρες αναμένεται η πρώτη φάση της καταβολής της δόσης του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τον Αύγουστο, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Ο ΟΠΕΚΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητάει την κατανόηση των δικαιούχων του ΚΕΑ, για την καθυστέρηση πληρωμής της δόσης αυτού του μήνα κατά μία ημέρα, καθώς, όπως αναφέρει, αυτή οφείλεται σε τεχνική αστοχία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ. Όπως διευκρινίζει, τα χρήματα ήταν από τον ΟΠΕΚΑ στη διάθεση του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ από τις 23 Αυγούστου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΟΠΕΚΑ τις τελευταίες τέσσερις ημέρες διενήργησε μεγάλο όγκο πληρωμών οκτώ διαφορετικών παροχών και επιδομάτων σε περισσότερους από 750.000 δικαιούχους και συνολικής δαπάνης μεγαλύτερης των 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This