Μαιευτήρας σε απόγνωση: Είμαι 8 μήνες απλήρωτος από δημόσιο νοσοκομείο!

Must Read

Απλήρωτος παραμένει από τον Ιανουάριο του 2019 μαιευτήρας-γυναικολόγος που προσλήφθηκε με προκήρυξη στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

Στην ανακοίνωση της η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. ζητά από τον Υπουργό Υγείας, να δοθεί λύση και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του εργαζόμενου.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

Το ηλεκτρονικό μήνυμα του γιατρού προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων που αναφέρει το πρόβλημα του σχετικά με την καταβολή του μισθού του.

 

Στο παρακάτω έγγραφο -με ημερομηνία 13/6/ 2019- η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, Ανδρέας Ξάνθος και ο Παύλος Πολάκης δίνουν εντολή για την καταβολή των δεδουλευμένων του ιατρού.

Το παρακάτω έγγραφο αναφέρει πως ο εν λόγω γιατρός ήταν ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε να μπει στον κατάλογο των επικουρικών ιατρών στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This