ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Υπάρχουν (ακόμη) οικόπεδα «μπουρλότο» σε Κόκκινο Λιμανάκι και Μάτι!

Must Read

Μπορεί το οικόπεδο πυριτιδαποθήκη , που είχαμε αποκαλύψει, στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας να καθαρίστηκε και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα,με την  παρέμβαση του πρωθυπουργού, αλλά τόσο στο Κόκκινο Λιμανάκι, όσο και στο Μάτι παραμένουν εντός των οικοπέδων στοιβαγμένα καμένα κλαδιά και καμένα δένδρα.

Δυστυχώς δεν φταίει μόνον το δημόσιο, αλλά και οι ίδιοι οι ιδιώτες, που φαίνεται σαν να μην διδάχθηκαν τίποτε από την περσινή τραγωδία και παίζουν στην κυριολεξία με τη φωτιά τις ζωές τους, αλλά και με τις ζωές άλλων ανθρώπων, μια και με τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν μόνο σε θαύμα μπορούμε να αποδώσουμε ότι δεν πήραν φωτιά!

Κάποιοι κάηκαν, αλλά μυαλό φαίνεται πώς δεν έβαλαν και συνεχίζουν με τα ίδια μυαλά. Κάποιοι άλλοι είναι όπως πάντα αδιάφοροι και κάποιοι άλλοι πιο έξυπνοι περιμένουν το Δήμο να τους τα μαζέψει. Αρκετοί δεν έχουν μπει καν στον κόπο να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους.

Το αποτέλεσμα είναι όμως το ίδιο: αποτελούν προσανάμματα, εν δυνάμει εστίες φωτιάς έτοιμες να φουντώσουν το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι για μια ακόμη φορά παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει.

Είναι καιρός οι Δήμοι Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, ίσως και η Περιφέρεια να εξετάσουν ενδελεχώς τις περιοχές τους, να καθαρίσουν τα οικόπεδα-πυριτιδαποθήκες των αδιάφορων πολιτών τους και να τους στείλουν το λογαριασμό με ενδεχομένως με κάποιο πρόστιμο αφού η αδιαφορία απέναντι στη κοινωνία πρέπει πλέον να τιμωρείται.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης και εκπλαγείτε μαζί μας. Στην πρώτη  από αυτές διακρίνεται ένα καμένο ή παρατημένο αυτοκίνητο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This