Απολογείται σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο – Τι θα πει στην ανακρίτρια

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό βίασαν μια 17χρονη κοπέλα

Must Read

Έφτασε η ώρα της δικαστικής κρίσης ανακριτή και εισαγγελέα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί για το βαρύτατο κακούργημα του ομαδικού βιασμού.

Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό βίασαν μια 17χρονη κοπέλα. Πριν περάσει ο ίδιος το κατώφλι της 21ης τακτικής ανακρίτριας, η δικαστική λειτουργός θα καλέσει και θα εξετάσει μια σειρά μαρτύρων που ζήτησε ο κατηγορούμενος, ενώ δεν αποκλείεται και η κατάθεση της κοπέλας.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της φίλης της καταγγέλλουσας, η οποία βρέθηκε μαζί της το βράδυ που φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού. Η 16χρονη φίλη, καταθέτοντας φέρεται να είπε ότι η ίδια δεν άκουσε φωνές, αλλά η φίλη της της είπε ότι βιάστηκε αμέσως μετά το συμβάν με τον 40χρονο Νιγηριανό, ενώ -όπως είπε- στην καταγγέλλουσα «άρεσε ο Σεμέδο, αλλά είπε πως ούτε με αυτόν ήθελε».

Ο άσσος του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του υπεραμύνεται της αθωότητας του και υποστηρίζει ότι ουδέποτε βίασε την ανήλικη.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είχε υποστηρίξει.

Τι θα υποστηρίξει

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής στην απολογία του πρόκειται να προσπαθήσει να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της 17χρονης καταγγέλλουσας, πατώντας στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αλλά και στους ισχυρισμούς της 16χρονης φίλης της η οποία βρισκόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα την ώρα του καταγγελλόμενου βιασμού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση στην 17χρονη δε διαπιστώθηκαν κακώσεις στα γεννητικά όργανα ή στον πρωκτό.

«Με βίασαν και οι 2»

Η 17χρονη κοπέλα στην κατάθεση της στην αστυνομία περιέγραψε ότι πρώτα βιάστηκε από τον 40χρονο Νιγηριανό κατηγορούμενο και στη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή. «Με ξύπνησε ο 2ος κατηγορούμενος (Νιγηριανός) και άρχισε να με ενοχλεί. «Όχι, όχι, όχι άσε με» του φώναξα εγώ, αλλά εκείνος με βίασε κανονικά. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα του δωματίου ο Σεμέδο και μας είδε κι έφυγε. Μετά εγώ έβαλα τα κλάματα και ήρθε ο Σεμέδο και μου είπε «you wanted» φέρεται να είπε η 17χρονη στην κατάθεσή της αναφερόμενη στο βιασμό της από τον Νιγηριανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This