Τζανάκης για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο: «Πεθαίνουν στα νοσοκομεία και παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους»

Δεν έχουν παρενέργειες τα εμβόλια επιμένει ο καθηγητής

Must Read

Συνεχίζεται η προσπάθεια να πεισθεί ο κόσμος ότι με το εμβόλιο δεν μπορείς να νοσήσει εύκολα από τον κορωνοϊό, αλλά και αν νοσήσει θα είναι ελαφριά μορφή.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθώς δεν είναι λίγοι οι εμβολιασμένοι που όχι μόνο νοσηλεύονται αλλά εισάγονται και σε σοβαρή κατάσταση στις μονάδες εντατικής.

Τζανάκης: «Η 62χρονη γιατρός πέθανε γιατί δεν είχε εμβολιαστεί»!

Στον θάνατο της 62χρονης γιατρού από τη Μεσσαρά Κρήτης αναφέρθηκε ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

Η 62χρονη γιατρός από χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη, προσεβλήθη από τον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο «Βενιζέλειο» από τις 4 Αυγούστου. Η άτυχη μικροβιολόγος υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, και φέρεται να μην είχε εμβολιαστεί.

«Είχε γίνει προσπάθεια από το περιβάλλον της να εμβολιαστεί, αλλά δεν καρποφόρησε. Δέχθηκε επιδράσεις αντιεμβολιαστικές κι από άλλους παράγοντες. Ελπίζω αυτοί οι άνθρωποι να το μετανιώσουν, να σκεφτούν τι κάνουν και πόσους ανθρώπους παίρνουν στον λαιμό τους», ανέφερε ο κ. Τζανάκης.

«9 στους 10 είναι ανεμβολίαστοι. Αν υπάρξει κάποιος θάνατος εμβολιασμένου θα είναι άνθρωπος άνω των 80 – 85 ετών ή άνθρωπος με κάποιο πρόβλημα υγείας ή λήψη φαρμάκου με ανοσοτροπική δράση. Δεν έχουν ανταποκριθεί ανοσιακά όπως θα έπρεπε στον εμβολιασμό τους. Αυτό είναι το πρόβλημα που μας δίνει ένα 10-15% των νοσηλευομένων. Το 85% είναι ανεμβολίαστοι», είπε ο κ. Τζανάκης.

«Δεν έχουν παρενέργειες τα εμβόλια»

«Οι επιπλοκές και παρανέργειες των εμβολίων είναι της τάξεως του 1 στο εκατομμύριο. Αυτές τις σπανιότατες επιπλοκές δεν μπορείς κάποιος να τις προβάλει εν είδι καθημερινότητας. Το να χρησιμοποιείς ψέματα, παραπληροφόρηση για να δικαιολογήσεις την στάση ζωής που έχεις προκαλεί, κάνει ζημιά», πρόσθεσε ο καθηγητής.

«Οι φήμες λένε ότι παρασύρθηκε από κύκλους αντιεμβολιαστών. Το οικογενειακό της περιβάλλον αν θέλει μπορεί να κινήσει διάφορα πράγματα. Θα πρέπει να δουν αν παρακινήθηκε ή πειθάρχησε σε διάφορες αντιεμβολιαστικές ιδέες για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Μερικοί αρνητές των εμβολίων είναι τόσο αρνητές… ένας ιερέας για να μην παραβιάσει την νηστεία, πέθανε. Δεν δέχθηκε να του μπει η συσκευή υποστήριξης. Αρνούνται ιατρικές πράξεις», σημείωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This