Κηδεία Μίκη: Την πλευρά του πατέρα του παίρνει ο υιός Θεοδωράκης, με καίρια παρέμβαση

«θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό...»

Must Read

Παρέμβαση αναφορικά με την αναπάντεχη «κόντρα» γύρω από την κηδεία και τον τόπο ταφής του Μίκη Θεοδωράκη έκανε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο γιος του, Γιώργος.  

Μπουχτισμένος, ως φαίνεται, από τα όσα έχει δει και ακούσει στα ΜΜΕ και στα social media το τελευταίο 24ωρο, αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση για το δικαστικό… σίριαλ που εξελίσσεται τις ώρες, μάλιστα, που -υποτίθεται ότι- ο πρωθυπουργός έχει κηρύξει εθνικό πένθος.

Και με μια λιτή, αλλά τόσο ουσιαστική ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Μ. Θεοδωράκης τίθεται ξεκάθαρα στο πλευρό του αείμνηστου πατέρα του, τονίζοντας πως «θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό. Αυτό λένε και όλοι οι υπόλοιποι. Μας αρκεί ο πόνος που έχουμε».

  • Δείτε την ανάρτηση του υιού Θεοδωράκη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This