Ζητήθηκε η παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ – Εικονικοί εμβολιασμοί και στην Ικαρία

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δουλεύουν κανονικά και οι Διοικητές κάνουν τα στραβά μάτια για να καλύψουν τα κενά

Must Read

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ έχει σηκώσει το… λάβαρο του αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας και των αναστολών εργασίας, η ηγεσία της αποκάλυψε ότι σε αρκετά νοσοκομεία εργάζονται ακόμα κανονικά υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί, παρότι θα έπρεπε να έχουν βγει σε αναστολή.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος επανέλαβε και στη συνάντηση που είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, αλλά και στο Mega ότι «σε πολλά νοσοκομεία οι Διοικητές κάνουν τα στραβά μάτια για να καλύψουν τα κενά και εργάζονται κανονικά οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι χωρίς να τους έχει επιδοθεί η αναστολή καθηκόντων παρότι η ημερομηνία έκδοσης είναι 1/9 χωρίς να πληρωθούν γι’ αυτό το διάστημα. Σε άλλα νοσοκομεία τονίσαμε δεν τους επιτρέπεται η είσοδος».

«Τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο Άγιος Ανδρέας και το Ρίο, το Δαφνί (ψυχιατρικό νοσοκομείο) και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους», είπε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Άμυνας έχει ήδη ζητήσει την παραίτηση του διοικητή του ΝΙΜΤΣ (είναι ανεμβολίαστος).

«Υπάρχουν τεράστια κενά στα νοσοκομεία που δεν έχουν λυθεί. Δεν ήταν καθόλου έτοιμο το υπουργείο να εφαρμόσει αυτό το μέτρο», σχολίασε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Και στην Ικαρία εικονικοί εμβολιασμοί

Εν τω μεταξύ, μια νέα καταγγελία για εικονικούς εμβολιασμούς ήρθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για την Ικαρία και αφορά μια γιατρό και έναν επικουρικό νοσηλευτή.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας του νησιού, δύο εργαζόμενοι έχουν πλαστό πιστοποιητικό.

«Δύο, υποτίθεται, συνάδελφοι πήγαν να εμβολιαστούν αλλά δεν τους έγινε ποτέ ο εμβολιασμός. Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», σχολίασε σχετικά ο κ. Γιαννάκος.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης: Νοσηλεύτρια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This