Έρευνα για γιατρό στο Μεσολόγγι! Πήρε δείγμα από ασθενή για να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης

Must Read

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν ώρα με την ώρα τα περιστατικά έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών νόσησης, εμβολιασμού και rapid test, καθώς όπως αποκαλύπτεται το σύστημα είναι διάτρητο…!

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ικαρία, Κοζάνη, σειρά πήρε και το Μεσολόγγι, όπου σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», γιατρός από το νοσοκομείο Μεσολογγίου πήρε δείγμα από τα εξωτερικά ιατρεία προκειμένου να εμφανιστεί θετική και να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης. Και ίσως να μην είναι το μοναδικό περιστατικό. 

Η γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι φέρεται να πήρε δείγμα από θετικό ασθενή, για συνάδελφό της προκειμένου να βρεθεί θετική και έτσι να μην κάνει το εμβόλιο και να μην βγει σε αναστολή.
Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, δήλωσε ότι η υπόθεση ήδη διερευνάται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This