Πάτρα: Οι γιατροί του έσωσαν την ζωή από τον φονικό κορωνοϊό και όταν έγινε καλά τους μήνυσε!

Must Read

Θλίψη και συνάμα οργή έχει προκαλέσει σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας η «αχαριστία» ενός άνδρα, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος τους μόλις κατάφεραν να τον σώσουν από τον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό σάιτ «tempo24.news», ο άνδρας ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο με τον οποίο τον νοσήλευσαν. Μάλιστα, κατηγορεί το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοστομία.

Ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αφ’ ότου προσβλήθηκε από κορωνοϊό και μάλιστα το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη. Μάλιστα η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

φορείο νοσηλευτής

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει».

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που έκανε για το θέμα πριν λίγο ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος:

«Το θετικό με τις μηνύσεις γιατί διασωληνώθηκε, γιατί έγινε τραχειοστομία, γιατί νοσηλεύτηκε, γιατί πήρε οξυγόνο, κτλ είναι ότι θα απευαισθητοποιηθούν οι εισαγγελικές αρχές και δε θα γίνουμε Αμερική. Στην οποία Αμερική άμα τω εξιτηρίω, σε πιάνει και ένας δικηγόρος “να δούμε πόσα θα πάρουμε από τους γιατρούς”… ΥΓ: επειδή το πράγμα πέρα από τραγελαφικό αρχίζει και χοντραίνει, μήπως οι Ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να κάνουν και 10-20 μηνύσεις για ηθική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμηση, οτιδήποτε (δε τα ξέρω και καλά), σε ασθενείς, συγγενείς και λοιπούς αρωγούς να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου;».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This