Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Στη «φάκα» καταζητούμενος Σέρβος έμπορος ναρκωτικών

Είχε βγάλει με πλαστά στοιχεία 2 ΑΦΜ, είχε αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, τραπεζικούς λογαριασμούς, είχε μισθώσει διαμέρισμα...

Must Read

Ένας Σέρβος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε «Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων», συνελήφθη χθες στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από πληροφορίες αστυνομικών από τη Σερβία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για 39χρονο αλλοδαπό (χαρακτηρίστηκε ως επικίνδυνος καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας), σε βάρος του οποίου εκκρεμεί «Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων» για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πράξη που τελέστηκε κατά το έτος 2014 στη Σερβία.

Ο Σέρβος εντοπίστηκε μαζί με την ομοεθνή 29χρονη σύντροφό του (που επίσης συνελήφθη) και κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ταυτότητες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • έτερα πλαστά έγγραφα του συλληφθέντα,
  • 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • 2 μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (21,3) γραμμαρίων,
  • 2 Δελτία Αστυνομικής Ελληνικής Ταυτότητας για τις οποίες προέκυψε ότι δηλώθηκαν οι απώλειές τους,
  • Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη κράτους μέλους Ευρωπαϊκής Ένωσης και
  • Το χρηματικό ποσό των (2.150) ευρώ,
  • δύο κλειδιά οχημάτων ιδιοκτησίας του 39χρονου, στο ένα εκ των οποίων εμφαίνονταν ως στοιχεία κυκλοφορίας, τα στοιχεία που έφερε η πλαστή ταυτότητα.

Ο καταζητούμενος με πλαστά στοιχεία ταυτότητας κατάφερε να εκδώσει δύο Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου, να κατέχει αυτοκίνητο με ελληνικά στοιχεία, να έχει μισθώσει διαμέρισμα, να έχει εκδώσει τραπεζικούς λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες, να χρησιμοποιεί ελληνικές τηλεφωνικές συνδέσεις και να προμηθεύσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας τη σύντροφό του ώστε να αποτρέψει τον εντοπισμό τους!

Ο 39χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το σερβικό αίτημα να εκδοθεί στην χώρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This