Το βίντεο με το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού που έκοψε η ΕΡΤ!

Σείστηκε η Μητρόπολη από το σύνθημα «Μητσοτάκη κάθαρμα»

Must Read

Όλος ο κόσμος φώναζε συνθήματα κατά του πρωθυπουργού!
Οι αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την προσέλευση του στην Μητρόπολη Αθηνών και το προσκύνημα του Μίκη Θοδωράκη, ήταν εντέλει πολύ πιο ισχυρές από ότι φαίνεται στα στιγμιότυπα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου νέα βίντεο που δείχνουν ότι οι συγκεντρωμένοι όχι μόνο αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά φώναζαν και συνθήματα εναντίον του επί αρκετή ώρα!

Να σημειωθεί ότι ήταν ο μόνος πολιτικός ο οποίος αποδοκιμάστηκε παρά το γεγονός ότι παρήλασαν δεκάδες πολιτικά πρόσωπα και πολιτικοί αρχηγοί μπροστά από τους χιλιάδες συγκεντρωμένους.

Όταν όμως εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε η Μητρόπολη σείστηκε από το σύνθημα «Μητσοτάκη κάθαρμα». Το περιβόητο σύνθημα που είχε να ακουστεί από τον Ιούλιο του 1965

Δείτε τα νέα βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This