Ποιος παραπληροφορεί, η κ. Παγώνη, ή η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας;

Δύσκολη ερώτηση...

Must Read

Μιλώντας για το επερχόμενο άνοιγμα των σχολείων η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είπε ότι θα φανεί μετά από 15 μέρες τι θα γίνει και ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ζητώντας μάλιστα συνεργείο εμβολιασμού έξω από κάθε σχολείο…

Λέγοντας ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι «άκρως επιθετική και μεταδοτική» θέλησε να  υποστηρίξει την άποψή της για εμβολιασμό των παιδιών κάνοντας έναν παραλληλισμό: «Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των εκδρομέων που γύρισαν από τις διακοπές, με αποτέλεσμα την έκρηξη κρουσμάτων».

Ποια ακριβώς «έκρηξη κρουσμάτων» μετά τις διακοπές εννοεί η κ. Παγώνη; Και γιατί η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας λέει το εντελώς αντίθετο;

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο φόβος που υπήρχε ότι θα γυρίσουμε από τα νησιά και μέσα στον Σεπτέμβριο θα αυξηθεί σημαντικά ο ρυθμός των κρουσμάτων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δεν το είδαμε», είπε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου.

Η κ. Παπαευαγγέλου είπε ακόμα ότι πριν από ένα μήνα «πραγματικά ανησυχούσαμε ιδιαίτερα γιατί βλέπαμε μια σημαντική αύξηση των κρουσμάτων. Σήμερα δεν το βλέπουμε αυτό».

Πριν ένα μήνα λοιπόν είχαμε την κορύφωση της κινητικότητας ενόψει Δεκαπενταύγουστου και όχι επιστροφή εκδρομέων, αλλά φαίνεται πως η κ. Παγώνη προτιμά τη δική της «ενημέρωση» και όχι αυτά που λέει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This