Δυναμικό παρών στη ΔΕΘ από τον όμιλο Εστία Επενδυτική ΜΜΕ

Δείτε τις ώρες λειτουργίας του περιπτέρου του ομίλου Εστία Επενδυτική ΜΜΕ

Must Read

Για ακόμα μια χρονιά η εφημερίδα «δημοκρατία» και ο όμιλος Εστία Επενδυτική ΜΜΕ δίνουν δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, με το δικό τους περίπτερο, που αναμένεται να συγκεντρώσει, όπως κάθε χρονιά, το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ο πολύ όμορφος χώρος μας βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στα περίπτερα 13 και 15 της ΔΕΘ, κάτω από τη γέφυρα που ενώνει τα δύο αυτά περίπτερα και στην κεντρική οδό της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες της 85ης ΔΕΘ θα μπορούν να πάρουν εφημερίδες του ομίλου Εστία Επενδυτική και να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις, ενώ η λειτουργία του περιπτέρου θα είναι η εξής: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ (και τα δύο Σαββατοκύριακα) και τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, με στόχο να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο που θα μπει στον χώρο μας οι υπεύθυνοι του περιπτέρου και φυσικά να καταγράψουν τις εκτιμήσεις των αναγνωστών μας.

Η «δημοκρατία» ανοίγει την αγκαλιά της στον αναγνώστη και ζητά τη συμμετοχή του σε αυτή την προσπάθεια, με στόχο να έρθουμε πιο κοντά, παρά την πανδημία. Σας περιμένουμε, λοιπόν, από σήμερα το πρωί στο περίπτερο της Εστίας Επενδυτικής, μπλε χρώματος, ακριβώς κάτω από τη γέφυρα που ενώνει τα περίπτερα 13 και 15 της ΔΕΘ για να γνωριστούμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This