Πήλιο: Έπιασε στα δίχτυα του το πτώμα αγνοούμενου ψαροντουφεκά και το πέταξε ξανά στην θάλασσα!

Must Read

Οργή και συνάμα ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκαλύφθηκαν από την έρευνα του λιμενικού για την υπόθεση του 72χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοούνταν από το Σάββατο και βρέθηκε τελικά νεκρός το πρωί της περασμένης Κυριακής, στην παραλία της Αργαλαστής στο νότιο Πήλιο.

Όπως προέκυψε, τον είχε ανασύρει νωρίτερα με τα δίχτυα του ένας 52χρονος ψαράς, αλλά αντί να ενημερώσει αμέσως τις Αρχές αποφάσισε να τον τον πετάξει και πάλι στη θάλασσα!

Ο άτυχος 72χρονος είχε πάει στην Αργαλαστή για ψαροντούφεκο. Όμως άργησε να επιστρέψει και οι δικοί του που ανησύχησαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο από τις αστυνομικές αρχές, όσο και από το Λιμενικό, το οποίο ενημέρωσε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και την ΕΟΔ Μαγνησίας για συνδρομή στις έρευνες.

Εθελοντές και των δύο εθελοντικών ομάδων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής να συνδράμουν, ωστόσο στο δρόμο ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε νεκρός κι επέστρεψαν στις βάσεις τους. Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, εντοπίστηκε στη παραλία Μελανή όπως και τα ρούχα του, ενώ η σορός του σε βράχια από σκάφος του λιμενικού.

Όμως, στην ίδια παραλία εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής και ο 52χρονος και αποκαλύφθηκε ότι είχε πιάσει τον άτυχο ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του στα δίχτυα του, ενώ ψάρευε στην θαλάσσια περιοχή Ξυνόβρυση Πηλίου! Όμως, αντί να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές ότι τον είχε βρει, τον έριξε πάλι στη θάλασσα και το απέκρυψε! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This