«Μου είχε σαλέψει τελείως», λέει ο ψαράς που ξαναπέταξε το πτώμα ψαροντουφεκά στη θάλασσα (video)

«Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο γι' αυτό και αντέδρασα έτσι. Δεν ήθελα να αποκρύψω κάτι», λέει ο 52χρονος.

Must Read

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο ψαράς που εντόπισε στα δίχτυα του το πτώμα ενός άνδρα και το πέταξε ξανά στη θάλασσα στη Μελανή Πηλίου χωρίς να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον 52χρονο Αντώνη Πουρνάρα, «πανικοβλήθηκε» μόλις είδε το πτώμα του 74χρονου αγνοούμενου ψαροντουφεκά να έχει μπλεχτεί στα δίχτυα του.

«Σηκώθηκα την Κυριακή για τα δίχτυα και πηγαίνοντας στο σημείο ν’ αρχίσω να σηκώνω είδα αυτό που είδα. Εντάξει, το σοκ απερίγραπτο. Ούτε τον άνθρωπο τον σήκωσα πάνω στη βάρκα, καθόλου πάνω στη βάρκα. Μόλις τον είδα κάτω έφυγα, να σκεφτώ να δω τι να κάνω, μου είχε σαλέψει τελείως», είπε στο Star, προσθέτοντας ότι ο φόβος τον έκανε να θολώσει.

Στο AstraTV είπε περίπου τα ίδια, αλλά πρόσθεσε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση επειδή έχασε προ δύο μηνών τον αδερφό του και προ μηνός βγήκε εκτός δρόμου με το αυτοκίνητο και σώθηκε από θαύμα. «Αυτή η χρονιά ήταν πολύ χάλια. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο γι’ αυτό και αντέδρασα έτσι. Δεν ήθελα να αποκρύψω κάτι».

Όσο για το πώς εντόπισε τον 52χρονο το Λιμενικό και τον συνέλαβε; «Φοβήθηκε, πανικοβλήθηκε και έφυγε. Στη συνέχεια πήγε να μαζέψει τα δίχτυα κι εκεί εντοπίστηκε και συνελήφθη» είπε η Λιμενάρχης του Βόλου Βασιλική Κωνσταντά.

Ο ψαράς κατέθεσε για το περιστατικό και στη συνέχεια με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος. Για την τύχη του θα αποφασίσει η Εισαγγελία όταν της διαβιβαστεί η δικογραφία.

Από την πλευρά του, ο δύτης της ομάδας του Λιμεναρχείου Βόλου που εντόπισε το πτώμα του ψαροντουφεκά, περιέγραψε: «Μίλησα λίγο με τη γυναίκα του, της είπα ότι πιάστηκε στο πέδιλο και το πέδιλο μάλιστα ήταν σε κακή κατάσταση, γιατί κάπου το είχε πιάσει και το είχε πιασμένο με σύρματα και μου είπε η γυναίκα του ότι του έλεγε να πάρει καινούρια πέδιλα και δεν έπαιρνε. Και δεν είχε ούτε σημαδούρα πάνω, κάτι να τον προσέχει, τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This