Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκινεί η μητέρα της έξω από το δικαστήριο (video)

Τα λόγια που ψιθύρισε η μητέρα της Ιωάννας

Must Read

Είναι ο άνθρωπος που στάθηκε «βράχος» στον αγώνα του παιδιού της να αντικρίσει τη ζωή με γενναιότητα και θάρρος. Η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου βλέπει το παιδί της επί δεκαέξι μήνες να μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία μετά την φριχτή επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στην εργασία της. 

Σήμερα, η μητέρα της βρισκόταν ακόμα μια φορά στο πλευρό της, στηρίζοντας την Ιωάννα που με δύναμη ψυχής έδωσε το παρόν στο δικαστήριο, θέλοντας να αντικρίσει κατάματα την γυναίκα που της επιτέθηκε με ποσότητα καυστικού υγρού που θα μπορούσε να την σκοτώσει.

Η βιτριολίστρια όμως κρύφτηκε ακόμα μια φορά και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Η δίκη διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου και η Ιωάννα αποχώρησε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο δηλώνοντας ότι η 27χρονη Έφη Κακαράντζουλα απέδειξε πόσο δειλή είναι.

Η μητέρα της η οποία δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ψιθύρισε αποχωρώντας από το σημείο: «Σας ευχαριστώ. Δεν έχω κάτι να πω. Το παιδί μου είναι το καλύτερο παιδί. Σίγουρα την στηρίζω» είπε εμφανώς ταραγμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This