Σάλος με την πινακίδα για τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στη Θεσσαλονίκη 

Αδιανόητη «γκάφα»! Κανένας δεν έλεγξε την πινακίδα πριν τοποθετηθεί;

Must Read

Έτριβαν τα μάτια τους όσοι είδαν την πινακίδα του δήμου Θεσσαλονίκης για τον ήρωα της Επανάστασης του 1821, Παλαιών Πατρών Γερμανό!

Η πινακίδα που τοποθετήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Εγναντία προς τιμήν του ιεράρχη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και προφανώς δεν ελέγχθηκε από κανέναν, έγραφε… ασυναρτησίες!

Η εν λόγω πινακίδα που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έγραφε ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός πέθανε το 1826 και… εκτελέστηκε το 1922 στο Γουδί ως υπαίτιος της Μικρασιατικής Καταστροφής! Μάλιστα, τον εμφάνιζε να έχει διατελέσει δύο φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για το λάθος από πολίτες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα διάβαζαν και ζήτησε τελικά να αντικατασταθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This