Μπέτυ Πουλόπουλου: «Μαζί με τον Γιάννη πέθανα και εγώ – Πωλείται το ξενοδοχείο που τον πλήγωσε»

Είδηση «βόμβα»! Στο ξενοδοχείο «φάντασμα» που πλήγωσε και στοίχειωσε τον τραγουδιστή μπήκε πωλητήριο!

Must Read

«Η ζωή χωρίς τον Γιάννη είναι σαν να έχω πεθάνει κι εγώ…» Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια η σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ, έναν χρόνο μετά το «φευγιό» του μεγάλου τροβαδούρου του έρωτα περιγράφει το απέραντο κενό στην καρδιά και την ψυχή της…

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Τόσο η ίδια όσο και μονάκριβη κόρη της Άντα, σαν φύλακες θησαυροφυλακίου, προσπαθούν να προασπίσουν την τιμή και το όνομα του σπουδαίου ερμηνευτή, ο οποίος σφράγισε μια ολόκληρη εποχή με τα τραγούδια του.

Ηταν 23 Αυγούστου 2020 όταν ο μεγάλος τραγουδιστής έκλεισε για πάντα τα μάτια του. Υστερα από έναν χρόνο βουτηγμένο στον πόνο, η σύζυγός του Μπέττυ σπάει τη σιωπή της και μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» για τον «δικό της» Γιάννη Πουλόπουλο. Αφορμή επίσης για την πολύωρη συζήτησή μας ήταν η αγγελία σε σάιτ μεσιτικού γραφείου για την πώληση του ξενοδοχείου στα βόρεια προάστια που έχει στην κατοχή της η οικογένεια, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ξενοδοχείο προς πώληση 2.200 τ.μ. Πωλείται πρώην ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Ανοιξη Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ. (Ισόγειο – Α’ Οροφος – Β’ Οροφος – Υπόγειο), σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει 40 δωμάτια 100 κλινών. Χ.»

Στο προσκήνιο

Η ίδια, χωρίς περιστροφές, επιβεβαίωσε την είδηση πώλησης του πολυτελούς ξενοδοχείου, το οποίο πωλείται αντί 2.400.000 ευρώ. «Ναι, είναι αλήθεια ότι το πουλάμε το ξενοδοχείο. Η κόρη μου το έχει αναθέσει σε μεσίτη» μας λέει με ευγένεια η γυναίκα που στάθηκε βράχος στο πλευρό του μεγάλου ερμηνευτή. Δύο χρόνια μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Espresso», όπου αποκαλύπταμε το παρασκήνιο γύρω από το περίφημο ξενοδοχείο και τη δικαστική διαμάχη που υπήρχε με τον προηγούμενο ενοικιαστή της επιχείρησης, το θέμα έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Αλλωστε, εκείνη η περιπέτεια με τον προηγούμενο ενοικιαστή, ο οποίος είχε προκαλέσει τρομερές ζημιές στην περιουσία του Γιάννη Πουλόπουλου, είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να πιεστεί ψυχολογικά και να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η υγεία του! Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου και σήμερα μιλά με πόνο ψυχής για το ξενοδοχείο που είχε πληγώσει τον άντρα της! «Το ξενοδοχείο το είχε μισθωμένο επαγγελματίας του χώρου που μισθώνει και άλλα ακίνητα. Και ο κύριος αυτός όχι μόνο δεν πλήρωσε τα ενοίκια, αλλά κατέστρεψε και μέρος του ακινήτου. Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και αναμένουμε τις αποφάσεις. Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα της πώλησης και άλλο το δικαστικό ζήτημα με τον προηγούμενο ενοικιαστή» λέει στην «Espresso» η Μπέττυ Κοκκινάκη-Πουλοπούλου. Τότε, το 2019, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η ίδια, το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του Γιάννη Πουλόπουλου με την ονομασία «Ουράνιο Τόξο», που βρίσκεται στην Ανοιξη Αττικής, «έπεσε σε κακά χέρια ενοικιαστών», οι οποίοι ύστερα από δικαστική παρέμβαση το παρέδωσαν στην οικογένεια του ερμηνευτή σε άθλια κατάσταση και μη λειτουργικό. Μάλιστα, για όλα αυτά ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε κινηθεί δικαστικά, σε ποινικό και αστικό επίπεδο, εναντίον των ατόμων που θεωρούσε ενόχους.

Η σύζυγός του μάλιστα είχε ξεσπάσει μέσω της «Espresso» για όσα τραβούσε η οικογένειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα άτομα που το είχαν ενοικιάσει για 16 χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε -γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά- και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις, τα πάντα. Ελειπαν τα air conditions και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ο,τι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση. Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί, και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης. Μιλάμε για ζημιές που κοστολογούνται περισσότερο από 1.000.000 ευρώ», Για την ιστορία, το «Ουράνιο Τόξο» ήταν το στολίδι της περιοχής και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές και άλλες προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο!

Ωστόσο, η κουβέντα με την Μπέττυ Πουλοπούλου δεν θα μπορούσε να μη στραφεί στη ζωή της χωρίς τον Γιάννη της καρδιάς της. Η ίδια κομπιάζει. «Η ζωή χωρίς τον Γιάννη είναι σαν να έχω πεθάνει κι εγώ. Ημασταν πάρα πολλά χρόνια μαζί. Η ζωή μου είχε συνδεθεί απόλυτα μαζί του. Τον γνώρισα στην ηλικία των 20 ετών. Δεν γνώρισα άλλον άντρα στη ζωή μου. Εκείνος ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και ο άντρας της ζωής μου» λέει με μεγάλο πόνο.

«Εχασα τον καλύτερό μου φίλο, τον άνθρωπό μου»

«Ο Γιάννης για μένα ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Κάναμε τα πάντα μαζί. Μαζί όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας. Κάναμε ένα πολύ σπουδαίο παιδί, την Αντα, και φυσικά τα όνειρά μας ήταν κοινά. Εχασα τον καλύτερό μου φίλο. Τον άνθρωπό μου» μας λέει, μη μπορώντας πολλές φορές να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Ο Γιάννης όσο περνάνε τα χρόνια θα μας λείπει περισσότερο. Τι να πρωτοθυμηθώ από εκείνον! Εγώ τον έβλεπα και ως σύζυγος, αλλά και ως θαυμάστρια. Μου λείπει η παρέα του. Ηταν ο άνθρωπος που μπορούσες να μιλάς για ώρες μαζί του και να σου δίνει κουράγιο για να συνεχίσεις με περισσότερη πίστη όσα κάνεις. Ο Γιάννης ήταν το φως και η δύναμη».

Οταν τη ρωτάμε αν τον είχε στενοχωρήσει η λεηλασία του ξενοδοχείου του, απαντά: «Ηταν άνδρας παλιάς κοπής. Κρατούσε τον λόγο του. Ποτέ δεν είχε κοροϊδέψει κανέναν. Είναι αυτό που λέμε “ο λόγος μου συμβόλαιο”. Δεν μπορούσε λοιπόν να καταπιεί τον βανδαλισμό της περιουσίας του, όταν εκείνος φέρθηκε άψογα στους ενοικιαστές. Ηταν περιουσία του Γιάννη, που πάλεψε για να το αποκτήσει. Τραγουδούσε χειμώνα – καλοκαίρι για να το αποκτήσει και για να έχει αποκούμπι στα γεράματά του. Πίστευε, λοιπόν, ότι κανείς δεν είχε το δικαίωμα να φερθεί έτσι στην περιουσία του. Ας μην ξεχνάμε ότι περάσαμε και μια τρομερή οικονομική κρίση».

Μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του, τη ρωτάμε αν «έφυγε» ήρεμος από τη ζωή. Εκείνη συγκινείται: «Είχε βάλει τα πάντα σε μια σειρά. Ηξερε πότε έπρεπε να φύγει από το τραγούδι, ήξερε πότε έπρεπε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του, στους φίλους του. Ο Γιάννης μου “έφυγε” έτσι όπως ήθελε»! Στη συνέχεια, τη ρωτάμε αν του έλειπε τα τελευταία χρόνια το χειροκρότημα, με τη σύζυγό του να μας απαντά: «Ο Γιάννης αποθεώθηκε όσο ελάχιστοι καλλιτέχνες. Τα έδωσε όλα στο κοινό. Και ο φόβος του ήταν να μη δυσαρεστήσει τον κόσμο. Ηθελε το κοινό του να είναι περήφανο για εκείνον». Λίγο πριν κλείσουμε τη συνομιλία μας με την πολυαγαπημένη σύζυγο του Γιάννη Πουλόπουλου, τη ρωτάμε αν εκείνος τα τελευταία χρόνια είχε επαφές με συναδέλφους του.

«Ηταν μοναχικό άτομο. Αγαπούσε πολύ τους συναδέλφους του, αλλά ήθελε να μένει πολλές ώρες μόνος. Τον ξεκούραζε η μοναχικότητά του. Τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα με το γλαύκωμα στα μάτια τού στοίχισε πολύ. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της κατάθλιψης. Οταν βλέπεις σε όλη τη ζωή σου και ξαφνικά δεν βλέπεις, τότε χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, κλείνεσαι στον εαυτό σου, με όλα τα συνακόλουθα. Εγώ μόλις πριν από λίγες ημέρες μπόρεσα να ακούσω τραγούδια του. Και κοιτάζοντας την πολυθρόνα του αντιλήφθηκα ότι ακούω τον Πουλόπουλο, αλλά μου λείπει ο Γιάννης μου» λέει με συγκίνηση πριν μας αποχαιρετήσει, κλείνοντας με ευγένεια το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This