Ντροπή! Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες στον 6χρονο Φώτη

H έκκληση του γιατρού για την συσκευή που είχε αποθηκευμένες φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου

Must Read

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η καταγγελία του γιατρού που ήταν παρών στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, όπου σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα με θύμα τον 6χρονο Φώτη.

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό αγοράκι, καταγγέλλει ότι του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να επαναφέρει τον 6χρονο. Όπως αναφέρει μάλιστα, στη συσκευή έχει φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου και κάνει έκκληση σε όποιον το έχει, να του το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο γιατρός που έτρεξε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη: «Η καρδούλα του χτυπούσε δυνατά»

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα Αριστερά: Νέα αντεθνική στάση από τους δύο βουλευτές!

Με αμείωτη ένταση οι δύο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς συνεχίζουν να παραμένουν προσδεδεμένοι στο άρμα του Ερντογάν και...

More Articles Like This