Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ψέματα όσα ισχυρίζεται ο Νώντας» λέει ο δικηγόρος της

Στο μικροσκόπιο η σχέση 36χρονου με την Εφη! Τον ρωτούσε πού θα βρει βιτριόλι και συσκευή GPS

Must Read

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η στενή σχέση ενός 36χρονου με την 36χρονη βιτριολίστρια της Καλλιθέας, η οποία φέρεται ότι του ζητούσε επίμονα να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον είχε ρωτήσει με ποιον τρόπο θα προμηθευόταν συσκευή GPS, αλλά και το βιτριόλι με το οποίο περιέλουσε την 35χρονη!

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και μέσω του νομικού εκπροσώπου του Αλέξανδρου Κούκιου υποστήριξε ότι η Έφη Κακαράντζουλα επιχείρησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει άλλοθι για τον εαυτό της. Οπως τόνισε ο κ. Κούκιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος, αν και εξετάστηκε από την Αστυνομία, ερευνήθηκαν το σπίτι και η οικογενειακή του επιχείρηση, και κατασχέθηκαν κινητά, φορητοί υπολογιστές, καθώς και ένα όπλο που κατείχε νόμιμα.

Παρ’ όλα αυτά, επιβεβαίωσε ότι η 36χρονη Εφη ζητούσε φορτικά από τον 36χρονο να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρώτησε και πώς θα μπορούσε να προμηθευτεί βιτριόλι, υποστηρίζοντας όμως ότι ο πελάτης του δεν συνέδεσε την ερώτηση με την παρακολούθηση της Ιωάννας ούτε έμαθε αν η κατηγορουμένη κατάφερε να προμηθευτεί την καυστική ύλη. Ακόμη, περιέγραψε την 36χρονη ως μια χειριστική και εμμονική γυναίκα, η οποία αντιδρά σπασμωδικά στα ερωτικά της. Αυτός ήταν, όπως τόνισε, ο λόγος που ο 36χρονος προσπαθούσε να την αποφύγει και, κάθε φορά που εκείνη τον ρωτούσε αν παρακολούθησε τον 40χρονο «Νώντα» ή την Ιωάννα, της έλεγε ψέματα ότι το είχε κάνει και δεν είχε διαπιστώσει κάτι ύποπτο.

Τέλος, αναφορικά με την κλήση που φέρεται ότι δέχθηκε ο 36χρονος από την κατηγορουμένη μετά την επίθεση, ο κ. Κούκιος υποστήριξε ότι η Εφη τηλεφώνησε αρκετές φορές στον εντολέα του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας κλήσης, που έγινε στις 3 τα ξημερώματα, του είπε «πες πως ήμασταν μαζί» και το έκλεισε!

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, άστραψε και βρόντηξε με αφορμή τη δήλωση του 40χρονου «Νώντα» ότι δεν είναι εκείνος το μήλον της Εριδος ανάμεσα στην Ιωάννα και την 36χρονη βιτριολίστρια, αλλά υπαινίχθηκε πως πρόκειται για «ένα άλλο πρόσωπο»!

«Αφησε υπονοούμενα ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω, ενώ έχει ήδη καταθέσει δύο φορές στο πλαίσιο προανάκρισης και, είτε θέλει είτε όχι θα έρθει στο δικαστήριο» δήλωσε ο Νίκος Αλεξανδρής για τον 40χρονο, ο οποίος αρνήθηκε μέσω του δικηγόρου του πως για τα «μάτια» του η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα περιέλουσε με βιτριόλι την άτυχη Ιωάννα έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα! «Δεν υπάρχει γεγονός στις δηλώσεις του που να έχει δόση αληθείας. Διερωτώμαι μόνον ποιον εξυπηρετεί η συγκεκριμένη δήλωση, εφόσον έχει γίνει». Κατηγόρησε, τέλος, τον 40χρονο ότι «στον βωμό του εντυπωσιασμού και της δημοσιότητας αφήνει υπονοούμενα για ανθρώπους που επί 16 μήνες παλεύουν να ζήσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This