ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Τι φέρνει η… μαύρη Υπερσελήνη

Must Read

Μπορεί η σημερινή νέα Σελήνη στην παγκόσμια ορολογία της αστρολογίας να καταγράφεται ως black supermoon (μαύρη Υπερσελήνη), ωστόσο μόνο μαύρο κι άραχλο δεν προβλέπεται το επόμενο διάστημα για τη χώρα μας, καθώς, σύμφωνα με την αστρολόγο Μαίρη Μακρογαμβράκη, η Ελλάδα έχει μπει σε νέα τροχιά εξέλιξης και προόδου.

Ο όρος «μαύρη Σελήνη» αποδίδεται στο φαινόμενο, εξαιτίας της δεύτερης εμφάνισης νέου φεγγαριού μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα, με το πρώτο να έχει σημειωθεί την 1η Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα. Οπως εξηγεί στην «Espresso» η αστρολόγος, η σημερινή νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει άμεσα την πολιτική και την κοινωνική ζωή του τόπου, καθώς υπό τη σκιά της πραγματοποιούνται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου του 1830, ημέρα που υπογράφτηκε στο Λονδίνο το πρωτόκολλο ανεξαρτησίας της χώρας, το οποίο σήμανε και την αρχή του ελεύθερου πολιτικού βίου του έθνους, η νέα Σελήνη κάτι πρεσβεύει και κάτι ζητάει. Θα το μάθουμε σύντομα, στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου κάτω από τη σκιά της θα έχουμε τα εγκαίνια της ΔΕΘ και τις εξαγγελίες, ως είθισται, κάθε πρωθυπουργού για το επόμενο δωδεκάμηνο. Τα θέματα της ατζέντας θα αφορούν εργασιακά, εκπαίδευση και υγεία πρωτίστως, με αλλαγές που στόχο θα έχουν να σπάσουν τις παλιές δομές. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε και προσφορά βοήθειας σε νέους φοιτητές, είτε επιδοματικά είτε με τη μορφή οικονομικών ελαφρύνσεων. Είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για πρόοδο και επέκταση για τη χώρα».

Όπως εξηγεί η αστρολόγος Μαίρη Μακρογαμβράκη, στην προσπάθειά της η Σελήνη να πλημμυρίσει με φως, ο ελληνικός λαός θα γεμίσει προσδοκίες, οι οποίες με σύνεση, οργάνωση, μέθοδο και εργατικότητα απ όλους θα γίνουν πραγματικότητα. «Ο λαός στο άμεσο μέλλον θα αρχίσει να κινητοποιείται και θα περάσει στο επιχειρείν, ελπίζοντας μέσα από καινούργια ανοίγματα και ξεκινήματα το καλύτερο. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης μέσα από πειραματισμούς μεν, που όμως θα καταφέρουν να αλλάξουν τελικά σε σημαντικό ποσοστό την εικόνα και το στάτους της. Φαίνεται ότι το πετυχαίνει, γιατί οι σύμμαχοι θα είναι πλέον πιο δεκτικοί στη χορήγηση βοήθειας, ενώ η Τουρκία αποστασιοποιείται, τουλάχιστον προς το παρόν, από οποιεσδήποτε διεκδικήσεις της».

Ως μελανό σημείο των καιρών, σύμφωνα με την αστρολόγο, καταγράφονται οικονομικά και θρησκευτικά σκάνδαλα, τα οποία τώρα ζητούν λύσεις. «Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις θα μας απασχολήσουν άμεσα, ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο, με πιθανή την αναβίωση παλαιότερων τέτοιων θεμάτων. Στο στόχαστρο επίσης των πλανητικών ενεργειών μπαίνουν και αποκαλύψεις που σχετίζονται με τα παραδικαστικά κυκλώματα. Αλλωστε, είναι γνωστό πως διανύουμε μια εποχή όπου συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις, που εξελίσσονταν πίσω από την πλάτη μας και δεν είχαμε αντιληφθεί ως χώρα».

Πηγή Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This