Κόλαση στην Τήνο: Έστειλαν πολίτες στο νοσοκομείο για τις ανεμογεννήτριες!

Επέβαλαν ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας για να περάσουν τα φορτηγά!

Must Read

Πραγματική εκτροπή του πολιτεύματος καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Τήνου, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μεταφερθεί στο νησί, προκειμένου να επιτρέψουν την διέλευση φορτηγών με εξαρτήματα ανεμογεννητριών.

Το κράτος έδειξε τα δόντια του από την Δευτέρα, όπου σύμφωνα με αναρτήσεις κατοίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που ανεβαίνει προς το αιολικό στα Πράσσα, χωρίς κάποια απαγόρευση κυκλοφορίας.
Με ποια αιτιολογία; “Για την ασφάλειά σας, εκτελούμε εντολές”.

Σύντομα όμως ήρθε και η απαγόρευση κυκλοφορίας! Που φυσικά παραπέμπει σε άλλες εποχές…

Η απαγόρευση κυκλοφορίας

Παράλληλα στο νησί έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι κάτοικοι είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση στην προβλήτα της Έλλης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σκανδαλώδη εγκατάσταση των γερμανικών ανεμογεννητριών που καταστρέφει το μοναδικό τοπίο του νησιού.

Ακολούθησε ανελέητος ξυλοδαρμός των πολιτών, με αρκετούς να τραυματίζονται. Έπειτα από την επίθεση ακολούθησαν απειλές κατα του κόσμου που παρέμενε στο σημείο ενω πρωην Δήμαρχος του νησιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Ένας δεύτερος τραυματίας περίμενε να επανέλθει το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο. Διότι στο νησί υπήρχαν πολλά περιπολικά, πολλοί γερανοί και μπουλντόζες, αλλά μόλις ένα ασθενοφόρο!

Μιλάμε για την απόλυτη βαρβαρότητα προς όφελος των γερμανικών βιομηχανιών. Οι εικόνες και οι καταγγελίες των κατοίκων προκαλούν αποτροπιασμό.

Διαβάστε αναλυτικά τις καταγγελίες εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This