Θάνος Πλεύρης: Με γιούχα και φωνάζοντας «παραιτήσου» τον… υποδέχθηκαν στο ΕΚΑΒ Πυλαίας (video)

Υγειονομικοί αποδοκίμασαν έντονα τον Υπουργό Υγείας

Must Read

Με συνθήματα, αποδοκιμασίες και φωνάζοντας «παραιτήσου», υγειονομικοί που διαμαρτύρονταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων, «υποδέχθηκαν» τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία.

Ισχυρή ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, ενώ μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των υγειονομικών, έγινε μια σύντομη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα αρθεί το μέτρο των αναστολών και τους είπε ότι δεν θα επεκταθεί η υποχρεωτικότητα.

Μαζί με τον κ. Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, για συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων, αλλά και με τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την άνοδο των κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This