Απίστευτες αποκαλύψεις για τη «δράση» του Μένιου Φουρθιώτη στη φυλακή!

Κράτος εν κράτει...

Must Read

Το χάος που επικρατεί στα ελληνικά σωφρονιστικά ιδρύματα αποκαλύπτει και στηλιτεύει ο Τάσος Θεοφίλου (αρθρογράφος στο omniaTV) με ανάρτησή του, παίρνοντας ως αφορμή μια πληροφορία που κυκλοφόρησε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλλε μήνυση κατά της Κοινωνικής Υπηρεσίας των Φυλακών Κορυδαλλού, επειδή απορρίφθηκε αίτημά του.

Αν και η διεύθυνση των Φυλακών Κορυδαλλού διέψευσε κατηγορηματικά το περιστατικό στο Tvxs.gr, οι πληροφορίες επιμένουν ότι υπήρξε επεισόδιο μετά τη μήνυση του Φουρθιώτη για την άρνηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας να επιτρέψει τις επισκέψεις… κομμωτή για την περούκα του.

Και όπως φέρεται να συνέβη, ένστολοι από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού πήγαν να συλλάβουν, στο πλαίσιο το αυτόφωρου, τους υπαλλήλους που απέρριψαν το αίτημα Φουρθιώτη!

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Θεοφίλου, οι άριστες σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με τη διευθύντρια των Φυλακών (σ.σ. λέει μάλιστα ότι της στέλνει και τεράστιες ανθοδέσμες!), στο γραφείο της οποίας περνά πολλές ώρες, αλλά, κυρίως, κάποια «τηλεφωνήματα που πέφτουν από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο», είναι συνδυασμός που του δίνουν ισχύ και επιρροή μέσα στη φυλακή.

Θέλοντας να επισημάνει το πόσο τραγική είναι η κατάσταση στις ελληνικές φυλακές, ο Τάσος Θεοφίλου κάνει αναφορά και στις φυλακές Δομοκού, όπου, όπως υποστηρίζει «έχουν εκδιωχθεί όλοι οι κρατούμενοι από τις θέσεις εργασίας και τις έχουν καταλάβει οι καταδικασμένοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ο Λαγός μάλιστα παριστάνει τον βιβλιοθηκάριο…».

Όσο για το θέμα «κορωνοϊός στις φυλακές», λέει τα εξής για τη Λάρισα: «Στις φυλακές Λάρισας υπήρξε νέο κύμα covid-19 το οποίο οφείλεται, επιβεβαιωμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κρατουμένων, σε μεταγόμενο. Η Σωφρονιστική υπηρεσία αρνείται προς το παρόν να πάρει οποιοδήποτε μέτρο για την προστασία των κρατουμένων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίδραση του «sailing ship effect» στη σύγχρονη κοινωνία

Η βιομηχανία, η πολιτική και οι κοινωνικές δομές

More Articles Like This