Ματίνα Παγώνη: «Έρχονται δύσκολα» λέει και πεθαίνει στα γέλια (video)

Εδώ ταιριάζει η ερώτηση, «είστε σίγουρα επιστήμονας;»

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όταν άκουσαν και είδαν την αντίδραση της λοιμωξιολόγου Ματίνας Παγώνη που έχει εξελιχθεί σε πρώτη τηλεπερσόνα των συστημικών ΜΜΕ.

Χωρίς καμία αιδώ, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μιλώντας για τι μας περιμένει, δήλωσε ότι πρέπει να περάσει ένα 20ημερο μετά το άνοιγμα των σχολείων προκειμένου να δούμε την πορεία του ιού, παραδέχτηκε ότι έρχονται «δύσκολα» το επόμενο διάστημα και ξεκαρδίστηκε στα γέλια!

Ναι κι όμως, τη στιγμή που η χώρα μετράει 40 νεκρούς τη μέρα, με την πορεία του εμβολιασμού να έχει ανακοπεί και την κυβέρνηση να επικεντρώνεται μόνο στην τιμωρία όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα, η Ματίνα Παγώνη πεθαίνει στα γέλια εριστικά.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία, είμαστε χαμένοι με όλους αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον και την υγεία μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κόρες της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ...

More Articles Like This