Κρίσιμη μέρα! Σήμερα η αποσωλήνωση του 6χρονου Φώτη στην Πάτρα (video)

Must Read

Η πιο σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την πορεία της υγείας του μικρού Φώτη, του 6χρονου αγοριού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε  στο OPEN ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος, «σήμερα θα λάβει χώρα η αποσωλήνωση, την τελική εικόνα θα την έχουμε σήμερα μετά την αποσωλήνωση. Ευχόμαστε όλοι για το καλύτερο».
Ο κ. Μπάκος αποκάλυψε επίσης ότι η μαγνητική τομογραφία που έγινε χθες (22.09) έδειξε μικρό αριθμό εγκεφαλικών βλαβών. «Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Η ΜΕΘ μας κάνει το καλύτερο» κατέληξε.

Ο 6χρονος υποβλήθηκε την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, σε εξέταση μείωσης της καταστολής και καταγραφής των αντιδράσεών του, γνωστή και ως «νευρολογικό παράθυρο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This