Το προαίσθημα της Δώρας: «Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε» – Το βεβαρυμένο παρελθόν του δολοφόνου

Κόβουν την ανάσα οι αποκαλύψεις - Ο πρότερος βίος του δολοφόνου δεν ήταν ούτε σύννομος, ούτε έντιμος...

Must Read

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία και οι νέες πληροφορίες για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο με θύμα την 31χρονη Δώρα, η οποία έπεσε νεκρή από το χέρι του πρώην συντρόφου της, με τον 40χρονο να την εκτελεί στο αυτοκίνητο της με κυνηγετική καραμπίνα.

Μετά τους γονείς και την αδερφή της άτυχης κοπέλας που μίλησαν για τη σχέση της με τον δολοφόνο, αποκαλύψεις έκανε και η πρώτη ξαδέλφη της Δώρας, Μαρία. Η γυναίκα ξετύλιξε το κουβάρι της συμπεριφοράς του δράστη και περιέγραψε πως και γιατί η ξαδέρφη της, της είπε την προφητική ατάκα «Μαρία, θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε».

«Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ»

«Με τον δράστη έκανε σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο. Νιώθαμε ότι ήταν πάρα πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τον τρόπο που φέρεται. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν μαζί στο σπίτι που νοίκιασαν μαζί», είπε αρχικά η Μαρία στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι από νωρίς η ξαδέρφη της κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν. Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε ‘εγώ την Ντόρα την προσέχω’. Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με την Ντόρα στο τηλέφωνο και μου είπε ‘Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ’. Δεν υπήρξε κάποια βίαιη συμπεριφορά, κακοποιητική εναντίον της. Η Ντόρα δεν θα το δεχόταν ποτέ. Ήταν το πιο αντράκι από όλες μας».

Τραγική επιβεβαίωση…

Η ξαδέλφη της δολοφονημένης κοπέλας επισημαίνει ότι ο δράστης ήταν πολύ ζηλιάρης και περιγράφει και δύο πολύ χαρακτηριστικά περιστατικά, με το δεύτερο να οδηγεί τη Δώρα στο να της πει ότι θα γίνουν θέμα στις ειδήσεις…

«Την ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της, ακόμη και με τον παππού μας που χάσαμε πριν δύο χρόνια. Δεν της έλεγε ότι το είχε κάνει αυτό. Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο και εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μα εξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι ‘η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά και τέτοια’ και του είπε να χωρίσουν. Τα είχαν οκτώ μήνες, δεν ήταν λίγος ο καιρός, του έδωσε ευκαιρίες», είπε η Μαρία.

Και συνέχισε περιγράφοντας τα όσα προφητικά ειπώθηκαν και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν: «Τις τελευταίες 4-5 ημέρες, η Ντόρα είπε στην αδελφή μου ‘σταμάτησε να με ενοχλεί, Ελένη’ και η αδελφή μου της είπε ‘ύποπτο αυτό, Ντόρα’. Προχθές βγήκαμε με την μητέρα της από το σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο αμάξι του και μου λέει η μητέρα της ότι ‘αυτός μας παρακολουθεί’ και εγώ της είπα ‘πρόσεχε, Κατερίνα, μην σου σκοτώσει το κορίτσι!’ Και η ίδια η Ντόρα μου είπε προ ημερών ‘Μαρία, θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε’. Είχε στην ζωή της τόσους φίλους και είχε και αγόρια, δεν είχε ποτέ με κανέναν κάποιο πρόβλημα».

Ο πρότερος βίος του δολοφόνου δεν ήταν ούτε σύννομος, ούτε έντιμος

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο 40χρονος έχει βεβαρυμένο παρελθόν επιθετικής συμπεριφοράς και είναι πολύ πρόσφατη η ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Ρόδου για υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε 40χρονη πρώην σύντροφο του δράστη.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η γυναίκα ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός της μάλλον είχε βάλει κρυφή κάμερα και την παρακολουθούσε επί τέσσερις μήνες.

Η πρώην γυναίκα του (είχαν παντρευτεί το 2011), προσέφυγε στη δικαιοσύνη για περιοριστικά μέτρα, αιτούμενη την έκδοση απόφασης για απαγόρευση προσβολής της προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, το σπίτι και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα και ζήτησε «να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή  της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα».

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, κατά τη διάρκεια του γάμου τους ήταν βίαιος (έσπαγε αντικείμενα όταν διαφωνούσαν, την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά) και χωρίς καμία συνεισφορά στις οικογενειακές δαπάνες, περιστατικά που αναφέρονται στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για συνεχείς απειλές, με όπλο μια εξ αυτών, αναγκάζοντάς την να μπει στο αυτοκίνητό της και τον ίδιο να τη σημαδεύει από το πίσω κάθισμα, ενώ μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του, προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι της, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως, αφού υπήρχε σεκιούριτι και σκύλος για την προστασία της γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This