Φωτιά σε δασική έκταση στο Καπνοχώρι Κοζάνης

Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Must Read

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Καπνοχώρι Κοζάνης.

Με στόχο την κατάσβεση στο σημείο μεταξύ Καπνοχωρίου & Σκάφης της περιοχής Ελλησπόντου του δήμου Κοζάνης, από την πρώτη στιγμή επιχειρούν 19 πυροσβέστες, με 9 οχήματα, τα 8 εκ των οποίων υδροφόρα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 άτομα συνολικά και ένα υδροφόρο όχημα του δήμου Κοζάνης, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις νερού 2 Canadair 415.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Υπηρεσίας, η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση με πουρνάρια και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Ωστόσο, όσον αφορά στην επιχείρηση κατάσβεσης, προβληματίζει το γεγονός ότι στο σημείο πνέουν ισχυροί ακανόνιστοι άνεμοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This