Η υπεράσπιση της Ελλάδας και της Κύπρου δεν μπορεί να «θυσιάζεται» στο βωμό δημοσίων σχέσεων

Κρίμα Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε κ. Ελπιδοφόρε…

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν έφυγε από τις ΗΠΑ, ως αποδιοπομπαίος τράγος, όπως άλλωστε του άξιζε. Ουδείς σημαντικός ηγέτης του έδωσε σημασία, και πολύ περισσότερο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Έφυγε λοιπόν από τις ΗΠΑ ο Ερντογάν, κινούμενος μεταξύ «θρήνου» και απειλών κατά πάντων, και ιδίως του Μπάιντεν. «Το ποντίκι που βρυχάται;» και συγνώμη στον αξέχαστο Πήτερ Σέλλερς.

Ο Ερντογάν θα θυμάται ότι ο μόνος που, δυστυχώς, τον είδε και τον «τίμησε» με την επίσκεψη στο γελοίο «Κέντρο της Τουρκίας» ήταν ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος, και μάλιστα  παρόντος του «ψευδοηγέτη» του «ψευδοκράτους» Τατάρ.

Φυσικά και δεν πρόκειται να «αναγνωρίσει» ο Ερντογάν αυτή τη «φιλοφρόνηση» του κ. Ελπιδοφόρου. Κάθε άλλο. Ο γιαλαντζή σουλτάνος θα την εκλάβει,  κατά την πάγια τακτική του για όποιον «σκύβει το κεφάλι» μπροστά του, ως αδυναμία. Και θα επιχειρήσει να την εκμεταλλευτεί άγρια σε βάρος της Μαρτυρικής Κύπρου.

Τώρα που τελείωσε έτσι «άδοξα» η επίσκεψη Ερντογάν στον ΟΗΕ και είστε ο μόνος που τον «τιμήσατε», με τον τρόπο σας και παρουσία του Τατάρ, πως αισθάνεστε Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε κ. Ελπιδοφόρε;

Θυμηθείτε καλά τούτο: Η υπεράσπιση της Ελλάδας και της Κύπρου δεν μπορεί να «θυσιάζεται» στο βωμό δημοσίων σχέσεων. Νομίζαμε ότι κάτι ξέρετε από δημόσιες σχέσεις, όπως το είχατε δείξει την περίοδο της εκλογής σας. Κάναμελάθος. Τις συγχέετε, με κυνικό τρόπο, με τις διεθνείς σχέσεις που πρέπει να στηρίζουν άνευ όρων όλο τον Ελληνισμό.

Υ.Γ. Μακαριώτατε, μπορεί να σας στηρίζει, μόνο και μόνο για να κάνει ντόρο τώρα που είναι στο περιθώριο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όμως ο μεγάλος Ελευθέριος Βενιζέλος θα σας είχε γυρίσει, το λιγότερο, την πλάτη. Εκείνος ήξερε καλά να μην συγχέει τις φτηνές δημόσιες σχέσεις για προσωπική προβολή και προσωπικές σκοπιμότητες με τις διεθνείς σχέσεις που στοχεύουν στην υπεράσπιση της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Γι΄ αυτό έγραψε ιστορία, που εσείς ή αγνοείται ή υποτιμάτε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This