Σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του επειδή η πρώην γυναίκα του φερόταν άσχημα στην κοπέλα του! (video)

Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη...

Must Read

Μια ασύλληπτη όσο και εξοργιστική τραγωδία συνέβη την Κροατία, καθώς ένας 56χρονος σκότωσε τα τρία παιδιά του στο Ζάγκρεμπ, έχοντας αφήσει προηγουμένως μήνυμα στο Facebook, με το οποίο εξέφραζε την απογοήτευσή του επειδή η πρώην γυναίκα του δεν φερόταν καλά στη σχέση του, με αποτέλεσμα αυτή να τον εγκαταλείψει.

Στον οικισμό Μλίνοβι του Ζάγκρεμπ, η αστυνομία βρήκε τρία νεκρά παιδιά (δίδυμα 7 ετών –αγόρι, κορίτσι- και ένα 4χρονο αγόρι) και τον πατέρα τους, ο οποίος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με δηλητήριο, ή χάπια περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα.  Ο 56χρονος είναι στο νοσοκομείο και είναι σταθερός, αναφέρει η Vecernji List.

Κροατικά ΜΜΕ αναγνώρισαν τον δράστη ως Χάραλντ Κόπιτς, έναν Αυστριακό ο οποίος ζει και εργάζεται στο Ζάγκρεμπ. Εργάστηκε σε αξιόπιστες αυστριακές εταιρείες leasing και είχε συμβουλευτικό γραφείο στη Βιέννη.

Πριν από το βάναυσο έγκλημα, έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι η κοπέλα του τον εγκατέλειψε επειδή η πρώην γυναίκα του ήταν κακή μαζί της και επειδή αυτός είχε ξεμείνει από χρήματα. Αναφέρει επίσης τους «αδελφούς του από τη μασονική στοά», ότι κι αυτοί τον εγκατέλειψαν.

Τη στιγμή του εγκλήματος, η μητέρα των παιδιών δεν ήταν στο Ζάγκρεμπ και τα παιδιά περνούσαν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους…

Η αστυνομία του Ζάγκρεμπ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το φρικτό γεγονός:

«Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 2 τα ξημερώματα στο κέντρο του Μλινόβι, με βάση τις πληροφορίες που λάβαμε από πολίτες λόγω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, ένας 56χρονος άνδρας βρέθηκε στο διαμέρισμα και ήταν σε κακή κατάσταση όταν μπήκαν οι αστυνομικοί.

Τρία παιδιά χωρίς σημάδια ζωής βρέθηκαν επίσης στο σημείο. Η άφιξη του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε τον βίαιο θάνατο των παιδιών, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στις KBC Sisters of Charity, όπου κρατήθηκε για θεραπεία. Η έρευνα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Αναπληρωτή Εισαγγελέα της Επαρχίας της Επαρχίας και βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα».

Η Κρατική Εισαγγελία σχολίασε επίσης την υπόθεση: «Υπάρχει λόγος να υποψιαζόμαστε ότι ο Αυστριακός υπήκοος διέπραξε ποινικά αδικήματα βαριάς δολοφονίας σύμφωνα με το άρθρο 111 του Ποινικού Κώδικα σε βάρος τριών ανηλίκων παιδιών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This