Δείτε το βίντεο με το άγριο ξύλο και τα μαχαιρώματα που τους οδήγησε στη φυλακή

Must Read

Ο καυγάς τους και τα μαχαιρώματα που είχαν ακολουθήσει στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο, είχαν κάνει το γύρο του κόσμου. Τώρα ήταν η ώρα να πάρει την απόφασή του σε πρώτη φάση το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, , το οποίο διέταξε την  επταήμερη κράτηση των δέκα πρωταγωνιστών της θλιβερής αυτής ιστορίας. 

Το περιστατικό είχε γίνει πριν λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας όταν περίπου 20 άτομα από το Κουβέιτ και τη Βρετανία ήρθαν στα χέρια, μπροστά από την πισίνα. Το περιστατικό είδαν 250 θαμώνες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο. Ένα άτομο που πήρε μέρος στη συμπλοκή, έβγαλε μαχαίρι. Στον καυγά συμμετείχαν και φρουροί ασφαλείας του ξενοδοχείου που προσπαθούσαν να σταματήσουν τους εμπλεκόμενους.

Η Αστυνομία μετά τη διερεύνηση του περιστατικού καθώς και από μαρτυρίες που πήρε, πέρασε χειροπέδες σε δέκα άτομα από το Κουβέιτ για την υπόθεση που αφορά σε συμπλοκή με ομάδα Βρετανών και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν δύο Βρετανοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άτομα από το Κουβέϊτ που συμμετείχαν στη συμπλοκή, οι οποίοι έφεραν μικροεκδορές και μώλωπες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε στο ίδιο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταγγελθεί η υπόθεση «ομαδικού βιασμού» από 19χρονη Βρετανίδα τουρίστρια.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This