Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ο ληστής – Η στιγμή που αστυνομικοί τρέχουν να τον συλλάβουν (video)

Μαζί του συνελήφθη και η 34χρονη σύντροφός του

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ο ένας από τους ληστές του υποκαταστήματος τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως που απείλησε τους υπαλλήλους με καλάσνικοφ προκειμένου να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο ληστής που είχε λάβει μέρος σε άλλες τρεις ληστείες που σημειώθηκαν πρόσφατα, μεταξύ των οποίων και αυτές στην περιοχή της Μεταμόρφωσης ήταν δραπέτης των φυλακών, καθώς πέρσι είχε λάβει άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ. 

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν στενά τις κινήσεις του δράστη με το τατουάζ, τις τελευταίες ημέρες με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να συμμετέχει στις έρευνες. Ο 33χρονος ληστής που σχετίζεται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη λεωφόρο Κατεχάκη το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε ταξί μαζί με την 34χρονη σύντροφό του. Mάλιστα, πάνω του είχε ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει καρέ καρέ την σύλληψη του δράστη, οι αστυνομικοί αφήνουν τα οχήματά τους και τρέχουν πεζή να περάσουν χειροπέδες στον 33χρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=hD9S5m0TX9c

Ο ληστής προσπάθησε να αντισταθεί και να διαφύγει, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον ακινητοποίησαν. Μαζί του συνελήφθη και η 34χρονη που τον συνόδευε. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση, νομοθεσία για τα όπλα και τα ναρκωτικά, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμα ένα άτομο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, στην κατοχή του δράστη αλλά και στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

  •  πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) με γεμιστήρα και 26 φυσίγγια,
  • 19 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου,
  • 2 πιστόλια με γεμιστήρες που περιείχαν 11 και 14 φυσίγγια αντίστοιχα,
  • 3 γεμιστήρες πιστολιού και 28 φυσίγγια,
  • περίστροφο με 6 φυσίγγια,
  • ταχυγεμιστήρας περιστρόφου και 141 φυσίγγια,
  • νάιλον συσκευασία, με ηρωίνη βάρους 36,67 γραμμαρίων,
  • κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim , χρήματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσαν τον ληστή που άλλαζε κάθε μέρα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και εθεάθη τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, στον Βύρωνα, στο Παγκράτι, στον Αιγάλεω και στον Κορυδαλλό. Επιπλέον, όπως  αναφέρουν ο ληστής ήταν έτοιμος να «χτυπήσει» τον νέο του στόχο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This